top of page
Поиск
  • Фото автораЕннер Мария

Затишна "Бесіда за філіжанкою кави"


26.12. Відбувся захід, що розпочав знайомство YMCA і молодь Кропивницького. Учні випускних класів 19 і 9 шкіл та наші волонтери обговорювали ЗНО та нервове напруженя, що з ним пов'язане . Дякуємо Тетяні Петренко , солдату Армії Спасіннята психологу, що доповнила нашу бесіду компетентними порадами, а також пекарні Львівські Пляцки за чудову атмосферу та смаколики.


Ось перелікьнайбільш хвилюючих запитань про ЗНО від учнів та короткі відповіді :





1. Як та коли можна зареєструватися на ЗНО, якщо я:

Випускник школи цього рокуУчень (слухач, студент) закладу професійної чи вищої освіти, що закінчує отримання ПЗСОВипускник минулих років

Реєстрація для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні 2019 року триватиме з 5 лютого до 25 березня. Керівники закладів освіти зможуть зареєструвати учнів (слухачів, студентів) для проходження ДПА у формі ЗНО до 18 березня 2019 року. Внесення змін до реєстраційних даних – з 6 лютого до 25 березня 2019 року.

Процедура реєстрації для участі у ЗНО складається з кількох етапів:

заповнення реєстраційної форми на сайті УЦОЯО, з якої формується реєстраційна картка;друк реєстраційної картки та дозаповнення у ній в письмовій формі окремих пунктів;формування пакету документів та надсилання їх до відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти.

Випускники шкіл 2019 року та учні ПТНЗ, ВНЗ І-ІІ р.а., які складають ДПА у формі ЗНО, передають пакет документів до свого закладу освіти.

Випускники минулих років надсилають пакет документів самостійно до регіонального центру.

2. Як та коли я дізнаюся, що зареєстрований, та де будуть проходити тестування?

Підтвердженням факту реєстрації для участі в зовнішньому оцінюванні є Сертифікат, який Вам буде надіслано в індивідуальному конверті разом із реєстраційним повідомленням учасника ЗНО та інформаційним бюлетенем «Зовнішнє незалежне оцінювання. 2019 рік». Індивідуальний конверт випускників шкіл 2019 року та випускників ПТНЗ, ВНЗ І-ІІ р.а., які складають ДПА в формі ЗНО, буде надіслано до закладу освіти. Випускникам минулих років – за адресою для надходження кореспонденції, вказаною під час реєстрації. Адреса пункту проведення ЗНО буде вказана у запрошеннях-перепустках, які до 30 квітня 2019 року будуть розміщені на інформаційних сторінках учасників, створених на сайті УЦОЯО.


3. Що робити, якщо я виявлю помилки у своїх даних в сертифікаті?

У такому разі потрібно звернутися до регіонального центру оцінювання якості освіти, який здійснив реєстрацію для участі у ЗНО.

4. Чи можна буде змінити реєстраційні дані або предмет на ЗНО?

Так. Зміни можна вносити до 25 березня 2019 року. Для цього потрібно повторно пройти процедуру реєстрації.

5. Що робити, якщо я не встиг зареєструватися під час основної сесії?

Особи, які мають складати ДПА у формі ЗНО, але через поважні причини не змогли зареєструватися в основний період реєстрації, зможуть зареєструватися для участі в додатковій сесії ЗНО у додатковий період (3–20 травня). Такі особи можуть обрати лише ті предмети, результат яких їм буде зарахований як оцінка ДПА. Також 2019-го додаткова реєстрація з 3 до 20 травня 2019 року буде доступна для жителів тимчасово окупованих та непідконтрольних територій, учасників АТО, а також осіб, які брали участь у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях.

1 просмотр0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page