top of page
Поиск
  • Фото автораЕннер Мария

Звіт про навчальну практику "Засоби дистанційної освіти"



В червні 2019 року відбулася навчальна практика - тренінг "Засоби дистанційної освіти", під час якої було виконано ряд навчальних завдань. Автор курсу - Матяш Вікторія Володимирівна - викладач кафедри інформатики та інформаційних технологійю

Мета навчальної практики-тренінгу «Засоби дистанційної освіти» полягає у підвищенні інформатично-комунікативної компетентністі магістрантів, сформувавши у них уміння та навички використання сучасних інтернет-технологій у процесі викладання, зокрема дистанційного, а також для контролю знань, вирішення завдань із виховання, підготовки звітів, підвищення кваліфікації та залучення до навчального процесу всіх зацікавлених осіб.

Ми навчились користуватися методами дистанційного навчання, що можна інтегрувати у процес викладання англійської мови.


Під час практики мною було розроблено урок англійської мови для 10 класу на тему Travelling /Present Perfect, Present Perfect continuous.




До використаних мною методів дистанційної роботи входить:



У результаті проходження навчальної практики-тренінгу студенти сформували такі компетентності:

  • Здатність проектувати й організовувати сучасне освітнє середовище для навчання, ефективно реалізовувати стратегію і тактику вивчення предметів економічного змісту.

  • Здатність застосовувати сучасні методи й освітні технології, у тому числі й інформаційні, для забезпечення високої якості навчально-виховного процесу.

  • Здатність до підготовки та редагування текстів професійного змісту державною мовою.



З моїм власним повним звітом з навчальної практики можна ознайомитися на власній сторінці веб-сайту ЦДПУ.











8 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page